Om

Jag som driver Svensk Produktivitet har jobbat med produktivitetslösningar i mer än 10 år. I huvudsak har jag fokuserat på mitt eget arbete, för att bli så produktiv som möjligt.

Syftet med Svensk Produktivitet är att hjälpa dig att jobba smartare – inte mer.

Jag har studerat olika tekniker som tex Getting Things Done som är grunden för mycket av det jag lär ut även om jag fokuserar mer på tillämpningar ur en svensk kontext.

Jag har också aktivt jobbat med att utvärdera olika verktyg för produktivitet som till exempel OmniFocus för som Todolista och Evernote för anteckningar.

Jag är Applifierad så när jag pratar om lösningar och hur de fungerar så är det ui huvudsak ur ett Apple-perspektiv. Jag kan inget om Android och är inte lika vass på Windows som jag brukade vara.

Min huvudsakliga sysselsättning är försäljning så därför kommer en del att handla om säljtekniker och säljverktyg men då är det i huvudsak sånt som jag tror att en bredare publik kan ha nytta av.

Vid sidan om detta så är jag trebarnsfar, men massor av andra intressen och uppdrag. Jag har erfarenhet från såväl Försvarsmakten, som föreningsuppdrag inom politik och annan ideell verksamhet (tex innebandytränare och ordförande i BRF). Vidare så är jag författare till ett antal böcker och har spelat poker på professionell nivå. Skälet till att jag kunnat göra allt detta är att jag strukturerat mitt liv och sett till att vara produktiv inom alla områden.

Vill du kontakta mig så maila gärna mail@svensk-produktivitet.eu